Portekizce: 'Memoria sobre as diversas salgas da sardinha ve o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc' kitabının Türkçe adı: Sardalya ve Diğer Büyük Balıkların Tuzlama Yöntemleri ve Değerlendirilmesi hakkında Anı

Portekizce: 'Memoria sobre as diversas salgas da sardinha ve o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc' kitabının Türkçe adı: Sardalya ve Diğer Büyük Balıkların Tuzlama Yöntemleri ve Değerlendirilmesi hakkında Anı

Clemente Ferreira França

Portekizce: 'Memoria sobre as diversas salgas da sardinha ve o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc' kitabının Türkçe adı: Sardalya ve Diğer Büyük Balıkların Tuzlama Yöntemleri ve Değerlendirilmesi hakkında Anı

19,00 TL 15,00 TL %21 İNDİRİM
( KDV Dahil )
Kitap Kodu: 130910751199

Orjinal Adı : Memoria sobre as diversas salgas da sardinha
com o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc

Türkçe Adı : Portekizce: 'Memoria sobre as diversas salgas da sardinha ve o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc' kitabının Türkçe adı: Sardalya ve Diğer Büyük Balıkların Tuzlama Yöntemleri ve Değerlendirilmesi hakkında Anı

Konusu ( İngilizce ) : Fishery products -- Preservation

Konusu ( Türkçe ) : Balık ürünleri - Koruma

Yazarı : Clemente Ferreira França
Kitabı Ücretsiz Oku

Orjinal Adı : Memoria sobre as diversas salgas da sardinha
com o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc

Türkçe Adı : Portekizce: 'Memoria sobre as diversas salgas da sardinha ve o methodo de aproveitar as enxovas, e sobre a salga dos peixes grossos, como atum, corvinas, pescadas, gorazes, ruivos, e outros semelhantes etc' kitabının Türkçe adı: Sardalya ve Diğer Büyük Balıkların Tuzlama Yöntemleri ve Değerlendirilmesi hakkında Anı

Konusu ( İngilizce ) : Fishery products -- Preservation

Konusu ( Türkçe ) : Balık ürünleri - Koruma

Yazarı : Clemente Ferreira França


Balık ürünleri Koruma Fishery products Preservation
Kitabı Oku
Yorumlar


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış ve bu kitabı okumuş / sipariş vermiş olmanız gerekmektedir.

Kitap Videoları

ÖNERDİKLERİMİZ

Kitaplarım